Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

koreis

26. 5. 2011 20:36
Zatím nic neudělal, jen mluví :-(

Tuto aktivitu pana Hegra bych také vítal, pokud by takovou aktivitu vyvíjel. Zatím o ni pouze jen mluví a toto dlouhé mluvení postupně likviduje krajská zdravotní zařízení.

Zatímco v Praze (městě s největším podílem fakultních nemocnic na obyvatele na světě) si vesele utrácí peníze vydělané předraženými zákroky, tak v krajích znamená každý nedoceněný zákrok  posun k likvidaci nemocnice nebo zásah do rozpočtu krajů, aby vyrovnaly ztráty.

0 0
možnosti

jafava

29. 4. 2011 6:56
To jsem vážně netušila, že za stejný úkon platí

zdravotní pojišťovny každé nemocnici jinak. Není to náhodou v použitém materiálu a jiné technologii? Protože pokud se jedná o identické provedení, měl si toho už dávno někdo z odpovědných politiků všimnout a zjednat nápravu. Pokud je pan ministr Heger první, všechna čest, ale co potom dělali ti předchozí ministři zdravotnictví?

0 0
možnosti

Hynek Vilém Jarmila reloaded

28. 4. 2011 12:31
reformy zdravotnictví jsou chaotické

Souhlas, ale veškeré reformy zdravotnického systému jsou nesystémové, nemají časovou ani organizační souslednost, plán. Pan dr.Heger i dr.Julínek se pokoušeli řezat, za což jim patří dík, ale bohužel dost chaoticky. Julínek měl slabý mandát, Heger je zas váhavej střelec. Čím dál tím víc si myslím, že by to chtělo posadit na ministra zdravotnictví nějakého systematického ekonoma, nelékaře.

0 0
možnosti

rachitico

28. 4. 2011 12:40
Re: reformy zdravotnictví jsou chaotické

profesora Klause ?;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Roman36a

28. 4. 2011 11:25
Pane poslanče, mohl bysme si odpovědět,

pro koho to bude výhodnější? Ta malá nemocnice dostane stejně. Ta velká zase víc. Ono je totiž jedno z které hromady se rozdíl vezme. Peníze jsou jen jedny.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS